Cursus voeding & yoga

 
Cursus voeding & yoga: In vier lessen naar een gezondere leefstijl

Ben je klaar met steeds maar weer nieuwe diëten volgen? Neem je je elke keer voor om gezonder te eten, maar blijf je hangen in ongezonde gewoonten? Wil je goed voor je lichaam zorgen maar komt het er steeds niet van? Of ben je nieuwsgierig wat bewust eten en bewegen doen voor je lichaam en geest? Kom ervaren wat yoga en mindful eten voor je kunnen doen en geef je op voor de training. Om te werken aan een gezondere relatie met eten en een positiever beeld van jezelf. 

Yoga, mindfulness en direct toepasbare tips

eye candy soul foodDoor middel van yoga en mindfulness oefeningen wordt je aan het denken gezet over je eigen (automatische) eetpatronen. Ook zal je bewust worden van de relatie die je hebt met voeding en met je eigen lijf en gewicht. Ik zal je praktische handvatten geven waar je meteen mee aan de slag kan. In de cursus blijven we echter ver weg van diëten en calorieën tellen. Weg met ‘moeten’, ‘regels’ en zelfkritiek. Mijn doel is om je te helpen ontdekken wat werkt voor jóu en de leefstijl te vinden die bij je past.

Yin yoga

Yin yoga is een zachte, rustige vorm van yoga. De houdingen worden enkele minuten aangehouden om je beweeglijkheid te vergroten en lichaam en geest te versterken. De yoga oefeningen in de cursus helpen je om je spijverstering te ondersteunen en stress te verminderen. Ervaring met yoga is niet nodig. Alle houdingen kunnen worden aangepast aan jouw mogelijkheden.  

Trainer Chantal Hoffmans

Deze cursus heb ik ontwikkeld omdat ik volop geniet van lekker eten en zelf ervaar wat gezonde voeding en bewust bewegen voor me doen. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in voeding en wat het met je lijf doet. In mijn werk als psycholoog heb ik jarenlang mensen begeleid met eetproblemen. Als yoga docente help ik mensen fysiek en mentaal sterker te worden en bewuster te leven. In deze cursus breng ik mijn kennis en ervaringen samen om je te begeleiden naar een andere kijk op eten.

Praktisch

Data: maandag 4, 11, 18 en 25 september 2017
Tijd: 19:45-21:30
Locatie: Fysiotherapie praktijk Noordhuis
                Beatrijsgaarde 1
Kosten: €55
Aanmelden of vragen: info@soulfoodyoga.nl 

mat