Chantal: coach, trainer, docent

Verbinding hervinden met jezelf?

Leren leven vanuit authenciteit en kracht?


Jarenlang heb ik met plezier gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg. Echter in de loop van de tijd begon ik een meer holistische visie te missen waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.Hoezeer je fysieke en mentale gezondheid samenhangen heb ik aan den lijve ondervonden toen ik in een burn-out belandde. Een intense, maar ook leerzame tijd waarvan ik achteraf kan zeggen dat ik hier sterker uit ben gekomen.

Een eerste stap richting een meer holostische leef- en werkwijze zette ik met mijn opleiding tot yin yoga docent bij De Nieuwe Yoga School. Daarna volgde een opleiding Vinyasa yoga.  

In 2019 kwam ademcoaching op mijn pad. Dit bracht mij zoveel verdieping in mijn persoonlijke leven dat ik graag wil uitdragen en delen met anderen. Zo volgde de opleiding tot ademcoach bij Marleen van den Hout

Psychologie, coaching, yoga, ademtherapie gaan voor mij allemaal over verbinding. Verbinding met jezelf, met je lichaam en je gevoel, met het hier en nu en met de wereld.  Dit is wat ik zelf wil leven en uitdragen. In mijn begeleiding, tijdens de yoga lessen en individuele coaching, help ik jou om deze verbinding te (her)vinden.

 

Opleidingen en Kwalificaties

   • Doctoraal psychologie
   • Opleiding GZ psycholoog
   • Opleiding Cognitief gedragstherapeut
   • Teacher training Yin yoga (De Nieuwe Yoga School) 200 uur
   • Teacher training Vinyasa yoga (SanaYouYoga) 50 uur 
   • Opleiding Beter Ademen – Marleen van den Hout (2019-najaar 2020)

Cursussen en workshops

   • 8 weekse Mindfulness training (Ronald de Caluwé)
   • Workshop Yoga bij trauma (Anneke Sips)
   • Workshop Yoga en burn-out (Anneke Sips)
   • Workshop Yoga therapy (Anneke Sips)
   • Basiscursus Beter ademen (Marleen vd Hout)
   • Workshop Yoga therapie en psychologie (Lana Donse)
   • Masterclasses Compassion Based Yoga Therapy for Professionals (Anneke Sips)