Ervaringen van deelnemers

Lesgeven doe ik met veel plezier. Ik haal veel uit mijn eigen yoga practise en vind het heel leuk om dit door te geven. Ik krijg dan ook graag feedback van deelnemers hoe zij de lessen ervaren. Het helpt mij om te groeien als docent. Wat ik vooral inspirerend en dankbaar vind om te horen is hoeveel baat mensen bij yoga hebben!! Hier kan je enkele testimonials lezen, met dank aan mijn deelnemers en cursisten.

Bedankt voor de rug-oefeningen van afgelopen vrijdag! Ik heb vandaag 2 uur griepprikken staan geven, en had daarna flink last van mn rug, vooral na een uur op de bank te hebben gezeten…. Net een klein half uurtje oefeningen voor de rug gedaan, en angel wings, nu kan ik me weer lekker bewegen, de hele onderrug is weer warm. Bedankt!!

*

Sinds een aantal maanden krijg ik les van Chantal in yin yoga. Een enorme verrijking. Tijd om te reflecteren,ontspannen en opladen. Ik merk dat ik soepeler word en minder last heb van mijn gewrichten. Chantal is rustig en duidelijk in haar uitleg. En als mens ervaar ik haar als liefdevol, betrouwbaar, respectvol, integer en een bron van inspiratie. Ik gun iedereen yin yoga les bij Chantal #dankbaar #blij #aanrader

*

Na een stop van 2 maanden yoga weer hervat. Was weer super.

*

Dank voor de lessen Chantal! Zowel fysiek als mentaal….heel verhelderend. Ik kijk uit naar mijn volgende yin-moment.

 

*

Je hebt een fijne, duidelijke en rustige stem. Je les is gewoon helemaal jij!

 

 

 

Over yin yoga basics:

 

Ik vind het een zachte les, toegankelijk voor iedereen. Heel fijn als je klachten hebt. Het gaat in de les niet over prestatie en iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Ik leer los laten en ik voel me minder stijf.

*

Vanwege mijn blindheid heb ik moeite met mijn evenwicht. Ik merk dus echt verschil als ik na de yogales terug naar huis loop.  Ik ben minder gespannen, soepeler, en ik loop minder wiebelig. Ik merk echt verschil’.

*

Wat doet yoga voor mij… Na de burn-out van 3 jaar geleden vond ik het tijd worden weer aan m’n conditie te werken. Omdat Aerobics of Steps toch wel een grote stap was, heb ik voor Yoga gekozen.

 

Ook om te leren het hoofd leeg te maken, en te ontspannen. En dat het beslist niet zweverig hoeft te zijn heb ik ervaren! Bij mij duurde het wel een poos voor ik m’n flow erin heb gevonden, ontspannen is voor ons westerlingen het moeilijkste wat er is, lijkt het wel!

Loslaten, niet jagen maar kijken, en de dingen op je af laten komen in plaats van hopeloos te zoeken. Niet continue in beweging zijn, maar ook rustig zitten en ervaren. Bewust bezig zijn met wat je doet, zonder na te denken over wat je straks gaat doen. Kinderen doen dat uit zichzelf ook, wij hebben dat afgeleerd, helaas.

Fijn om dat weer te mogen ervaren!

 

*

Ik vind de lessen heerlijk. Ik voel me naderhand zo los, zo leeg.